Informace o serveru
Číst diskuzi
SP TSko
|
|
Darius |
Přidané 15.02.2019 18:30
|
![]() ![]() Příspěvků: ∞
Založený: 26.11.18
|
Zdar, nesúhlasím s aktuálnou situáciou a správaním vedenia TSka, kde si Kryštal robí čo chce, bez toho aby človek porušoval TS pravidla, ktoré sú jasne stanovené pre každého. Začneme pekne od začiatku.. Jedného krásneho upršaného dňa som sa pochytil s Kryštalom v gang chatoch v hre (na sp), kde padlo pár nevhodných slov na každú z účastnených strán, pričom hlbší zmysel to nemalo, len si nenechám kydať na hlavu ostatnými ľudmi.. Avšak potom prišiel zvrat v príbehu, kedy si kryštál povedal, "aha, ja som vlastne majiteľ tska, tak mu dám ban aspoň tam", a tak sa aj stalo, dostal som ban za to, že som pána Kryštála urážal v hre, pričom som žiadne pravidlo TEAMSPEAKU neporušil, následne som však dostal unban, na základe známostí, ktoré mi to pomohli vyriešiť. Spoiler <17:14:48> You were banned permanently from the server by "wadasfaf" No.. Tým som myslel, že je Kryštál a jeho dominancia na TSku vyriešená, každopádne.. O pár dní som sa zase pochytil s pánom Kryštálom zase v gang chatoch, na základe toho, že slovne napádal bMe alebo gang LH, čimž to nakoniec dospelo k tomu, že som dostal pban na TSko, za to, že som urážal ingame hráča v gang chatoch, ale on je majiteľ TSka, tak mi dal ban tam? Spoiler <17:55:25> You were banned permanently from the server by "Domes" (Neumíš se chovat. PBan schválilo vedení TS) Čo je toto za logiku? Prečo nedostal ban aj on, za to, že ma tiež urážal? Môže on dostať ban na TSku za to, že ma urážal ingame? Nie? Tak prečo ja áno? Žiadne z pravidiel TSka som nikdy neporušil a nikde nevidím, že by som sa nemohol hádať s týpkom ingame a byť potrestaný na TSku.. Keď áno, pravidlá by mali platiť pre každého rovnako, obzvlášť pre majiteľa TSka, nemyslíte? Jeho činy mi neprídu adekvátne a preto žiadam o vyriešenie tejto situácie. S Kryštálom som nikdy nebol v jednej roomke a ani nikdy som si sním nepísal na TSku. S pozdravom. |
|
|
zorys |
Přidané 15.02.2019 18:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 1321
Založený: 27.03.13
|
Chtěl bych jen předem poprosit, aby se tu lidi jako je Suve a Nolifer vyjadřovali slušně a hlavně bez žádných předsudků z minulosti, protože to co se momentálně děje na tsku není fajn. No dobře.. Vyjádřím se k tomu jako Správce TSka a nestraně, nebudu se zastávat nikterak Dariuse a napíšu jen pravdu. SP TSko spravuju už podruhý, minulý jsem spravoval a teď tohle, už je to asi půl roku co se o to aktivně starám, pokud ne déle, možná se to bude blížit i k roku už, ale to si nejsem jist. Ze začátku se tam nic extrémního nedělo, prostě TSko fungovalo jak mělo, až teda na extrémní bugy, který jsem musel řešit, ale to jde mimo to na co teď poukazuju. Nevím co se v khrystalovi zlomilo, že začal jen tak ze srandy trestat a vyhrožovat lidem na SP s tím, že jim dá ban na tsku nebo jim veme práva, teda pokud se bavíme o mně. Největší zlom jsem asi poznal v tý chvíli, když vzal Larexovi práva za to, že mu nevyšla na něj stížnost na webu. V tu chvíli jsem poznal to, že to TSko směřuje fakt hodně špatným směrem. Očekávám, že khrystal tu na mě nasolí výmysly, že jsou zvýhodňoval na tsku kamarády pomocí ikonky "Člen Crew", kterou jsem potom, co jsem jí vytvořil už nikterak neupravoval. Nejsem bezchybnej správce, posral jsem fakt velkou tunu věcí. Ale myslím si, že jsem furt měl jako jeden z mála smysl pro nějakej fér systém jako právě funguje na SP. Stál jsem si za tím, že to co se stane na TSku tam taky zůstane a to samé na SP. Jednoduše, že nebudeme řešit naše konflikty mimo platformy. Pro příklad, kdyby mě někdo urážel na SP, tak mu nedám ban na tsku za urážky. Za tímhle jsem si stál a neustále tímhle směrem šel, banoval jsem pouze za události na TSku. Khrystal se ke mně vždy choval jako k hovnu, co je jeho podřízenej a že ho vlastně musím poslouchat a nemůžu mu nic ukřivděnýho říct. Neustále mi vyhrožoval, že mi veme práva na TSku nebo že dá někomu z mýho gangu ban za to, že má lcf nebo že mu nadává na serveru, do potazu můžu vzít např. když vyhrožoval RaTymu banem na tsku za to, že mu psal sračky na serveru. Upřímně jsem se s khrystalem bavil fakt dlouho, ale myslím si, že v poslední době ho hrozně sežrala chuť jít po moci a mstít se lidem na SP. Vše se to víceméně stalo z toho, že Khrystal je odjakživa nervák jak poleno, čímž ho soudit nechci, protože jsem stejně nervní **** jako on, ale nikdy jsem nedával bany na tsku za něco, co nebylo fér. Budu pokračovat s více banama na tsku, co se udělily za něco mimo TS. Začnu Spamerem, to je docela nedávno, asi tak 14 dní zpět, kdy Spamer dal permaban Pepkovi na tsku za to, že ho kickl z fb skupiny a následně o něm napsal, že je ko*ot. Samozřejmě jsem mu dával neustále unban a nakonec mu dal ochranu proti banům, aby se to vyřešilo normálně a netahalo se opět TSko do vztahů mezi vedením a uživateli TSka. Prostě se pár věcí semlelo, vyšel jsem z toho já jako ten špatnej, fifa o mě napsal, že jsem naegovanej ****, že nemám mít vůbec co práva, že je jen zneužívám pro zvýhodňování kamarádů a že je vůbec nemám co mít. Já jsem ten, co to TSko jakž takž v poslední době ještě držel při životě, myšleno tím, že jsem khrystalovi rozmluvil každou blbost, co chtěl udělat nebo jsem proti tomu bojoval. O updatech co jsem dělal mluvit ani nebudu, to byla samozřejmost a bylo to ode mě očekávaný jako od správce, ale na to, abych uklidňoval nervního khrystala jsem fakt neměl dostatek "atestace". Jsem na TSku správce od toho, abych opravoval nefunkční systém, řešil porušování pravidel a ne od toho, abych držel khrystala od toho, aby zase někoho vybanoval za nic. Dál si hodím trochu špíny i na sebe, na TSku dlouhou dobu fungovala ikonka DJ, na které byly poupravené práva, byla to jako kompenzace pro mě za to, že mi byly vzatý práva za blbost, co jsem udělal. Potom se mi vrátili, jenže se rozmohl trend zvýhodňování přátel na tsku. Predys dostal DJ, potom jsem to já dal Pentagramovi a RaTymu, protože mi nepřišlo normální, aby Predys měl DJe a ostatní ho mít nemohli. To byla jedna z chvil, kdy jsem ztratil pojem o tom, jakým směrem to TSko reálně chce jít. Samozřejmě to byla blbost jim ty práva dávat, potom jsme tu ikonku odstranili, ale furt tu jde o ten princip. Ať jsem dělal cokoliv, vždycky jsem já vyšel jako ten špatnej jak u Fify, tak khrystala. Ať jsem se snažil dělat sebemíň správnou věc, tak to dopadlo tím, že mi byly vzatý práva. Ať se chovám v poslední době jako sebemenší odpad nebo narcistickej ****, furt mám smysl pro to dělat správný věci. Ale teď popíšu to, co se dělo v posledním týdnu, když na SP začal hrát Darius. Darius začal hrát na SP a prostě se hádal čas od času s lidma v global gang chatu, vždy kvůli sawnům nebo výhrůžkám, že si někdo zavolá nějakej klan na SP a zničej nás v územkách. Což se mu absolutně nedivím, taky bych se hádal s khrystalem o tom, kdyby mi nebylo opakovaně vyhrožováno odebráním práv. Popravdě nevím, jakým směrem by potom TSko beze mě šlo, nejspíš asi spíš jako soukromý TSko než veřejný TSko portálu superpařby. Darius dostal potom od Khrystala na tsku ban za to, že ho urážel na SP. V tu chvíli jsem opět musel nastoupit do role terapeuta a psát khrystalovi to, co vlastně právě udělal a jak vše, co jsme budovali hází do koše a dělá ostudu jak TSku, tak celý SP, protože na to TSko už nechodí jenom hráči ze SP, ale i kamarádi hráčů ze SP a když vidí tohle, tak mě zajímá co si musí myslet. Nakonec mu khrystal dal unban, musel jsem o to bojovat jak **** a ne kvůli tomu, že by to byl můj kamarád, ale kvůli tomu, že ten systém na TSku v tu chvíli nebyl správnej. Přemýšlel jsem dlouhou dobu, jestli se někdy k tomuhle vyjádřím i veřejně, ale vždycky jsem si říkal, že nebudu radši riskovat práva na TSku tím, že kydnu trochu pravdy na khrystala a ten systém, co tam (ne)funguje, protože jsem stále cítil nějakou povinnost to TSko ochraňovat před tím, aby khrystal neudělal nějakou kravinu a nedal opět někomu ban. Ale dneska jsem v tý roli terapeuta selhal, Darius dostal svůj druhý ban na tsku za to, že se neumí chovat na TSku, ovšem tentokrát mu ho dal Domes, ale v důvodu je napsáno, že mu to schválilo Vedení TSka, což je khrystal, spamer a Fifa. Jenže nejhorší věc je v tom ta, že Fifa má TSko úplně v řiti, pro fifu je důležité, aby to tsko bylo a to co se tam děje za zvěrstva už mu jsou fuk. Tudíž tenhle ban si zase odsouhlasil Khrystal a kydnul to na hlavu Domesovi, aby byl jeho loutka tentokrát. Ale domese za to nesoudím, soudím na to čistě Khrystala, že tohle vůbec odsouhlasil. Argumentuje dál tím, že fifovi to bude stejně jedno, že má nějakej Darius ban na tsku, protože i FIfa uznal, že na SP píše sračky. Jakej je tohle potom systém? Já si tu nechával denodenně kydat hovna od Khrystala na hlavu, aby mi nevzal práva za to, že mu odpovím na nějakou jeho věc, kterou mě uráží. Já jsem si nechával kydat hovna na hlavu, abych ochránil alespoň trochu to TSko a nějakou "demokracii", co tam díky mě alespoň chvíli fungovala. Vím, že za tenhle post mi budou vzatý práva na TSku a zase ze mě udělá Khrystal špínu, že jsem to způsobil já. Ale tohle už je přes čáru a tohle by se dít nemělo. Upřímně se divím, že Fifa tohle už odmítá řešit a je mu to jedno, protože tohle je fakt něco příšernýho a mrzí mě, že zrovna on to přehlíží, protože jsem ho měl a stále mám za jednoho z těch lepších v AT a mrzí mě, že TSko mu je lhostejný. Vím, že mě hodně lidí na SP nenávidí, ale třeba si jednou vzpomente, co jsem vše pro vás na tom TSku dělal, že jsem víceméně to TSko zachraňoval před absolutismem. Snad si jednou na to vše někdo vzpomene, protože si to do teď nikdo neuvědomoval, co vše jsem musel snášet každodenně, abych alespoň trochu to TSko pro Vás mohl udělat lepší a ochránit Vás před nefungujícím systémem. Nedělal jsem to pro svůj pocit nadřazenosti nebo pro svoje zvýhodnění, dělal jsem to jen a jen pro komunitu a osobně mě to určitě bolí víc jak Khrystala a ostatní. Dnešek je den, kdy jsem prohrál jako Správce, nedokázal jsem to, díky čemu jsem tam byl, zklamal jsem sám sebe, že jsem nedokázal ten systém zlepšit a udržet. Fakt doufám, že mi komunita odpustí to selhání. Díky všem za to, že na to TSko chodili a chodit nadále budou, snad se ještě na tsku někdy uslyšíme. Doufám, že stále zůstanu správce po tomhle, ale pochybuji. Jsem rád, že jste to tsko využívali, nahlašovali bugy, navrhovali novinky a především dodržovali Pravidla. Děkuji vám nejen jako správce, ale jako hrdej člověk na to, jak to TSko do teď fungovalo a že lidi tam fungovali správně. Asi jsem se teď nechal unést emocemi, ale někdy to tak prostě je, TSko bylo něco jako moje dítě. Možná taky v tom hraje roli to, že se ke mně neustále khrystal choval jak k hovnu a jak k otrokovi a nikdy si to vlastně ani neuvědomoval, že mi neustále kydal na hlavu srajdy a že mi to možná mohlo někdy i vadit, přeháněl to už v poslední době až moc. Mějte se hezky, snad si na tohle někdo někdy vzpomene, co vše jsem snášel a dělal pro Vás, bohužel si ale nikdo neuvědomuje jak moc jsem pro ně dělal, všichni si pomatujou negativní věci nikoliv ty pozitivní. ![]() 9052 znaků, 1690 slov, 68 vět, 16 odstavců. Asi tolik mi na TSku záleží. ![]() Upravil/a zorys dne 15.02.2019 19:18 |
|
|
Nolifer |
Přidané 15.02.2019 19:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 143
Založený: 12.06.16
|
Koukám hraješ tu týden s cestou a hádáš se s kdekým. Jen tak dál. |
|
|
zorys |
Přidané 15.02.2019 19:03
|
|
Citace Nolifer napsal: Tady se absolutně nebavíme o tom, jak se chová na serveru nebo jak dlouho tu hraje, tu se bavíme o tom, jak moc špatně na tom TSko momentálně je, když se tam trestá za něco, co se děje mimo něj. Chápu, že asi moc nechápeš o co tu právě jde, ale já jsem se ten systém snažil napravovat a uklidňovat khrystala, aby se tyhle věci neděly, asi proto to beru na větší váhu jak ty. |
|
|
Nolifer |
Přidané 15.02.2019 19:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 143
Založený: 12.06.16
|
Citace Zorocus napsal: Tak existuje dalších X milionů IP Ts ale chápu že to není v pořádku. Já na SP ts nechodím už ne od doby co to nemá Yamamoto tak ta úroveň tam šla dolů krapet. |
|
|
zorys |
Přidané 15.02.2019 20:32
|
|
Situace vyřešena, už to můžete někdo locknout. Díky předem za lock.
|
|
|
Fifa |
Přidané 15.02.2019 23:45
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5292
Založený: 07.04.16
|
Vyřešeno.![]() ![]() |
|
Přejít na fórum: