Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

vizitka la savage.
savage
[img][/img]
[img][/img]

img.tpx.cz/uploads/savagemain3.png

"Chcem ťa privítať pri mojej vizitke. Dúfam,že sa ti bude páčiť. Budem veľmi rád keď zanecháš komentár a chcem ti zaželať pekný zbytok dňa."

img.tpx.cz/uploads/savaserverfixed.png

Nick:
savage.

Hodiny:
1500 +/-

Peniažky:
300mg +/-

Timián:
Všetko mením na dym. LOOL

Domček:
ID 188 - búdka, ktorá sa so mnou ťahá generácie.

Hotel:
To je pre socíkov.

Gang:
The one and only Legendary Homies.

Admini:
Krowky, Geroj, Wery, Panther, Disco = vrchol pyramídy ktorý to z môjho pohľadu drží a reálne sa o server stará.

Obľúbený príkaz:
/wanted, /e, /gangy, /lv.

Obľúbený event:
Nezúčastňujem sa, keď tak race alebo otázky.

Obľúbené vozidlo:
Cheetah.

Job:
Voják.

Práca AT:
Tí, ktorí sú vypísaní hore sa reálne a hlbšie zaujímajú do problému cheatovania a obchádzania. Keď si všímam ostatných, nikdy som nespozoroval nejaký hlbší záujem o komunikáciu so mnou ohľadom možného obchádzača prípadne cheatera. V horších prípadoch mi ani neodpíšu. Stačí pozrieť žiadosti o unban - reálnych cheaterov tam banujú dookola len stále rovnaké mená. Keď už sa aj nájde iný admin, väčšinou je to v záležitosťiach kedy už nezasiahnuť by mohol snáď iba malý Janko. (s0beit,troll atp.)

img.tpx.cz/uploads/websavagee.png

Nick na webe:
savage

Vložené komenty:
Pár.

Príspevky vo fóre:
Znovu iba pár.

img.tpx.cz/uploads/osobasavageee.png

Meno:
Juraj

Vek:
17 (3.10.2001)

Kontakty:
Väčšina priateľov/gangsterov ma má na facebooku, necením blbečkov ktorí sa za seba hanbia a jediný kontakt na seba dajú cez skype.

Mesto:
Komix City, pre vás Žilina.

Priatelia:
Nájde sa ich dosť, vydržím sa baviť len s ľudmi ako ja.
Nevydržím pri ľuďoch ktorí vidia slnko raz za uhorský rok v zmysle sedenia pri počítači alebo prehroteného sa učenia. Často si ich doberám a preto ako píšem hore, vydržím len s rovnakými.

Škola:
Študujem strednú priemyselnú školu, už druhým rokom odbor sieťové a informačné technológie.

Jazyk:
Slovenčina, Angličtina.

Deti:
V budúcnosti.

Bývanie:
Dom.

S kým bývam:
Mama,tatko,brat.

Orientácia:
Hetero

img.tpx.cz/uploads/savapovaha.png

Osobnosť:
Rád pomôžem,ale viem aj podkopnúť.

Pohľad na svet:
Rád si predstavujem ciele, plány, idey a som veľmi rád keď sa mi ich podarí dotiahnuť do konca.

Povaha:
Náladový/vyberavý

img.tpx.cz/uploads/postavasavageee.png

Výška:
189cm.

Váha:
80kg +/- (Podľa toho či som bol srať, vieš ako.)

Postava:
Obyčajná.

Farba očí:
Modrá.

Farba vlasov:
Tmavý blond.

Na tele mám:
Šťavnaté bradavky.

Fotka:
Prvá je samozrejme vtip, ktorý patril do Ľudí zo SP od Mrtna, v druhej ma bežne stretneš.
img.tpx.cz/uploads/savagefotkalepsie.png

img.tpx.cz/uploads/savazavislosti21.png

Fajčenie:
Bohužel už dva roky.

Alkohol:
Na akci sa rád rozbijem, piť každý piatok som už prestal, čím ďalej viac som prichádzal o víkendy.

Sex:
img.tpx.cz/uploads/fujgrcc.png

Závislosti:
Rytmus - Šalalaj ft. Ego - riadok desiaty:
"to,že si honím každý deň ma drží nad vodou"

img.tpx.cz/uploads/savazaujmy2.png

Záujmy:
FL Studio, Adobe Illustrator, SA-MP.

Šport:
Kedysi bmx, teraz už len stokarina s kamošmi..počkať,vlastne šport?

Literatúra:
To je pre blbečkov.

Hudba:

lh3.googleusercontent.com/-yHBRKPXIuO8/VhE2xg_9BgI/AAAAAAAAkNU/ackKIwin-Zo/s1600/russia-flag-animation.gif

img.tpx.cz/uploads/savastyle.png

Životný cieľ:
Nechávam si ho pre seba.

Neznášam:
Blbečkov, či už v reálnom živote alebo na serveri.

Milujem:
Keď mi lížeš päty.

Obľúbené jedlo:
Skutočný burger prípadne čokoľvek s kvalitným mäsom,to poznáš.

Obľúbený nápoj:
Každý džús okrem tých paradajkových sračiek.

Obľúbený film:
Interstellar/Marťan

Obľúbená kniha:
To je pre blbečkov.

Oblečenie:
Vidíš na fotke - Oversize vrch so skinny jeanmi prípadne cargo nohavicami + nejaké sneakers (najčastejšie nosím: Air Max 95ky, Vansy, Jordany, Air Forcy) Rád nosím vyššiu módu ale zároveň veľmi rád chodím do second handov.

Obľúbená farba:
Čierna..a pritom som biely,haha.

img.tpx.cz/uploads/savafelaci.png

Shody.
Elo mangelo, ktorý mi je zo všetkých ľudí na SP v skutočnosti asi
najbližší, preto si s ním tak rozumiem. Viac ani nemusím písať, však ty vieš.

JANCO
Tak isto mne veľmi podobný človek,dokonca aj vzhľadom.
Škoda, že už si skončil a všeobecne škoda, že ľudia ako ty končia.

void
Prvý človek s ktorým som sa viac spriatelil čo sa týka SuperParby a som veľmi rád, že ťa poznám do dnes.

MobZ.
Spoznal som ťa s voidom, pamätám, ako si mi nakládal na DM a ja som bol úplne hotový, po dvoch rokoch sa karta obrátila a písal si mi ako som zaplý. Ale som rád, že už si pochopil kto je pán a sme znovu oukej :D

Pajda
Človek, ktorého som v úplných začiatkoch nejakých "sawnov" stretol na DM a pozval ma do gangu, čím spôsobil, že som sa snažil viac a viac. Skončil si bohužiaľ všeljako, nebudem nič písať, ale rád som ťa spoznal.

LarGix.
Hnusný, špinavý, nepekný, špatný, nevkusný, obludný, ohyzdný, šeredný a rašmavý pedál s ktorým najradšej lovím nezbedníkov na serveri už nejakú dobu a som rád vždy keď ťa stretnem. Je pravda, že svojimi pozdravmi k tebe som už nejaký ten mute dostal. :D

sbqq.
Starý O.G. ktorý ma aj cez to, že som už nechcel hrať a po dlhšej dobe to plánoval zabaliť, ťahal aby som si napísal prihlášku do Legendary. Tak som aj urobil a som rád, pretože sa tu držím do dnes a bez teba by som túto vizitku ani nepísal. Neteší ma, že si dostal permu a už vôbec, že sa neplánuješ vrátiť. Ale chápem to, veľa šťastia v živote.

RaVen
Nočný vymetač serveru, ďakujem za všetky tie blbosti čo si mi ukázal a za všetky tie správy..o pol štvrtej ráno. Hádam už si tu školu znovu nájdeš. Prajem veľa šťastia. :D

SPAMER
Ďalší frajer, som rád že ťa poznám, pokračuj vo videách, má to zmysel. Ďakujem za love čo si mi nahádzal a dávaj si pozor na tie bany. :D

a další:
Zorofúz, Twixo_38, Pepek, Pomp., Vojta369, Loly, [H]eno., Micro., Tears, Mindie, deminger, Vitman., Stifler, FatalQo., MaReK_, Yoistik, MaiLo., CpT. ,MyReS , manny. ,Baddy.

Upravil savage dňa 24.05.2019 22:09
RomaN1
v pohodičce vizitka jurko,jsem rád že tě skoro každé ráno mohu ničit mým dumperem na /lv! Smile cs
savage
Vďaka Roman,milujem to!:D
rmvecko8
Popravdě asi jedna z mála vizitek, která mě bavila i číst. Dik za označení frajere.

Spoiler
Bacha ať ti nevyletí sopel na myš, když sawníš Smile))

Horys
Zdravíčko,pěkně zpracovaná vizitka,moc se neznáme,ale což se týče tebe,tak jsme se párkrát chytli,ale to bylo na konec v pohodě. Jsi super hráč,tak si to hlavně nepokaž.

S pozdravem Horys
savage
Díky,Pomp. Zaslúžiš si tam byť.Pivo
savage
Ďakujem Horys, všímam si ťa na serveri. To že niekoho nepoznám bližšie, neznamená, že neviem o koho sa jedná. Neboj,nepokazím - trčím tu už veľmi dlho. Približne od roku 2011, toto už je štvrtý účet. Musím však potvrdiť, že odvtedy som nemal ani jeden ban (jeden neplatný).
Pepek
čaukámo, zatím nejlepší vizitka co jsem tu kdy četl viď, pobavil jsem se u ní a dobře se čte, jsem rád že jsem tě poznal, začali jsme se bavit asi když jsme byli na dmku :D hlavně sopel na myšce ne? díky za označení a je3ej
Upravil Pepek dňa 10.04.2019 23:25
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-0121722822130.png
savage
Šukar falaj jetrej Pepek more nagelovane a mastne vlasy, akurát mám kvalitnú chrípku čiže tých soplov mám na rozdávanie. Ráno som mal tak plný nos,že mi to tieklo po vankúši.Nemůžu
Diky moc,šéfe a drž sa,nech už máš UB!
MlMk205
Prostě frajer, jsem rád, že tě znám.. (y) Hrozně v pohodě člověk a ta luxusní vizitka to jenom dokazuje, dobře se čte a celkově prostě LUXUS Palec nahoru Buď furt tak v pohodě a hlavně, když budeš něco potřebovat, tak víš, co dělat. :D Good job!
Hodně štěstí
LarGix_
Och ty pedál, aby ti päty zarástly :D Kto ti s tým pomáhal ? Lebo sám by si toľko prídavných mien na mňa nevymyslel :D :* Inak pohodička ty rapavá ohava :D
savage
Samozrejme, že viem Micro! Veľká vďaka!:D
Hanuary
Skvělá vizitka co se týče zpracování i čtení. Dozvěděl jsem se z toho všechno co je důležitý i nedůležitý, tak ať se daří na SP a IRL.
savage
Tibor počúvaj ma ty koložvár, už si ma nasral dosť tým ,že sa ti nechcelo to ísť kuknúťNemůžu Som rád, že sa ti páči a prídavné mená mam zo slovníku! :D
Upravil savage dňa 10.04.2019 23:50
savage
Veľmi pekne ďakujem, Hanuary. Aj tebe prajem všetko dobré.
Disco
Čau sawnere :D

Vizitka hodně fajn, jsem rád že vůbec někdo dokáže ocenit práci AT, je vás opravdu málo.

Každopádně díky za označení, i když si nemyslím že bych měl děkovat za to, že jen dělám svou práci :D.

Někdy se ozvi na serveru až tě někdo porazí v sawnech a samozřejmě přeju hodně štěstí v RL že jo Kamarádi
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

savage
Haha,veľmi pekne ďakujem, Disco.:D Určite sa ozvem a tiež prajem veľa šťastia!jazyk
RaVenx1
Caf,
Pokud vím tak jsem tě poprvé potkal na serveru jako reT.
To jsme se ještě ani neznali jen prkotiny ve firmě po čase jsem zjistil ,že jsi fajn týpek a dá se s tebou řádně pobavit, vizitka mě zaujala a proto ti sem dávám dárek.
Tu máš svoji peřinu
savage
Nazdar Tomáši,ďakujem, že si fotkou mojej periny všetkým prezradil môj vzťah k fumu. Presne tak, prvý krát sme sa stretli na nejakej akcií s tunelmi v roku 2015,len sme chvíľu kecali. Viac sme sa spoznali na konci roku 2016 v Combat-18 ako píšeš, ešte pod nickom reT. A najviac sme pofelilli keď sme trištvrte roka vzad stretli Marketku :D :D

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-645aaa.png
MyReS
Čauko savage, máš ppči vizitku, ty si tak stále frajer kamo,držím ti palce aby si bol najlepšie sawner i v real inak ďakujem za označenie pre mňa čo si spomenul Smile //Mobil
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321

>>S1NCE BY 2K13<<
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche