Informace o serveru
Číst diskuzi
Medical Center San Fierro
|
|
Rich |
Přidané 01.05.2019 15:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
![]() Firma Medical Center je nová firma pod vedením hráča Jump a hráča Rich Firma sa zaoberá zamestnaním Zdravotník. ![]() Firma bola kúpená dňa 1.5.2019 hráčom Jump. Firma je preto čerstvá, no za to sa rozbieha rýchlosťou bleska! Vo firme prevláda plat 99, skvelý kolektív v menšom počte a vozový park zameraný na misie! Súčasný rank k dňu 1.5.2019 je 8! ( Bude aktualizované ) ![]() Vo firme na vás čaká vozový park v hojnom počte zameraný na rozvoz liekov, ošetrenie pacientov na mieste a urgentný prevoz pacientov do nemocnice. Vo firme máme: ![]() 11x Ambulance vozidlo Tieto vozidlá môžu jazdiť maximálne rýchlosťou 138 km/h a nachádzajú sa na parkovisku pri pickupe firmy. ![]() Vo firme jazdíme misie na rozvoz liekov: Citace Sídlo firmy - > Mindoro Za rozvoz liekov dostane lekár s platom 99 a najvyššou hodnosťou pri dobrom koeficiente 70k. Pravidelne sa jazdia convoye, vďaka ktorým môžeš získať za misiu okolo 150k pri súčasnom počte členov. Misia trvá 5 minút a za hodinu si môžeš zarobiť veľmi veľa $. Za jedneho zákazníka s tými istými podmienkami dostaneš 30k. Našu firmu si volajú do convoyov a tak si môžeš za takýto jeden convoy zarobiť 300k ! ![]() Majiteľom a správcom firmy je Jump_ . Ak je náš majiteľ neaktívny, zastupuje ho hráč Rich. Náborárom firmy je každý člen firmy. O Vstup si jednoducho zažiadajte na serveri do PM alebo na webe do súkromnej správy. Každý hráč má právo pozvať niekoho do firmy pomocou príkazu /firmainvite ID lekára Vo firme musíš dodržiavať jednoduché pravidlá a tými sú: Slušné chovanie, aktivita a tankovanie vozidiel. Kto tieto pravidlá dodržiavať nebude, bude bez milosti vyhodený. V blízkej budúcnosti budú tiež súťaže, takže neváhaj ani sekundu a pripoj sa k nám! Za firmu Medical Center San Fierro, Rich Upravil/a Rich dne 01.05.2019 20:39 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Mystiqnox |
Přidané 01.05.2019 16:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 214
Založený: 20.03.13
|
Pěkná vizitka, ať se daří! ![]() ![]() ![]() |
Rich |
Přidané 01.05.2019 16:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Citace morlox napsal: Ďakujeme, dáme si pozor neboj. ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Tommyi |
Přidané 01.05.2019 17:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 02.05.17
|
Pekná vizitka gl |
|
|
Kurkuma |