Informácie o serveri
Čítať tému
Jozoo - vizitka
|
|
jozoo |
Pridané 25.07.2020 22:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 28
Založený: 12.01.20
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Jozoo Odehrané hodiny na serveru: 750+ Váš bankovní obnos: 922mg+ Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 1108 Vlastním hotel číslo: jak kdy Momentálně jsem šéfem/členem gangu: vžadnem gangu metatelně nejsem.. Můj oblíbený administrátor: nemám žádného administrátora kterého bych neměl rád.. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /Car .. :D jinak taky nemám Žandy příkaz co bych neměl rad :D Můj nejoblíbenější event serveru: tank smrti :D Má nejoblíbenější akce od administrátorů: ]szelbyho autodráha a tank smrti od willa a salazara.. Mé oblíbené vozidlo: Sandking,infernus... Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný, Yakuza, Terorista, Doktor,, Novinář, Dealer, Řidič autobusu, Mechanik, Kamioňák, Prostitutka, Rybář, Bezpečnostní služba, Právník. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 - 3 Vaše webové informace Váš nick na webu: Jozoo Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 11+ Vaše osobní stránka Jméno a přijmění: omlouvám se ale tento osobní udaj vám nechci sdělit.. prostě mi říkejte jozoo... Datum narození: ani datum narození vám nechci udělovat... Věk: 15 kontakty: tady mate můj web tam zjistit kde mě můžete kontaktovat... https://jozoosp.wixsite.com/website-2 Kraj: Brno Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: žádný nemám :D Stav: nezadaný Zaměstnání: na volné noze Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): 420 https://www.youtube.com/watch?v=ZZABu...ZABusV-fQs Informace Vaší povahy Pohled na svět: myslím si že sem Optimista ale nwm :D Informace o Vaší postavě Výška: skoro 2 metry Postava: vypracovaná Barva očí: modre Barva vlasů: špinavý blond Závislosti Kouření: nekouřím Alkohol: nechlastám Závislosti: internet, superparba.eu, pc, hry, jiné. Můj styl Moje webová stránka: https://jozoosp.wixsite.com/website-2 Oblíbený film: podivejte se na můj profil na csfd a zistite :D https://www.csfd.cz/uzivatel/771741-b...bob-stone/ Oblíbená barva: modra pokud si to dočetl až sem tak si borec nebo fakt chceš vědet kdo sem což chápu :D každopádně doufám že ses dozvěděl co si potřeboval :D to bude asi z me strany všechno přeji vám hezký zbytek dne. Edit: upravil sem barvu textu... takže doufám že se vám to libí... Upravil jozoo dňa 20.08.2020 17:50 |
petacz |
Pridané 25.07.2020 22:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 147
Založený: 09.05.15
|
čus.neznám tě ale vypadáš jako v pohodě týpek,doufám že až se dostanu na SP tak se lépe poznáme, doufám že proti mě nic nemáš,já proti tobě nic,pohodka,vizitka docela pěkná,dozveděl jsem se co jsem potřeboval,takže parádka,to je dlouhá doba co jsem někomu okomentoval vizitku ![]() ![]() |
|
|
SLaKe |
Pridané 25.07.2020 22:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 243
Založený: 12.07.17
|
Čau jožo, vizitka pěkná a stručná, změnil bych barvu nebo aspoň odstín té modré, blbě se to čte. Jinak gl hlavně v životě. Peace |
|
|
vajcak |
Pridané 25.07.2020 23:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 402
Založený: 15.03.18
|
cau starky ty si legenda velka pohde typek nech sa ddari v zivote aj na sp starky cau |
|
|
jozoo |
Pridané 26.07.2020 13:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 28
Založený: 12.01.20
|
čus.neznám tě ale vypadáš jako v pohodě týpek,doufám že až se dostanu na SP tak se lépe poznáme, doufám že proti mě nic nemáš,já proti tobě nic,pohodka,vizitka docela pěkná,dozveděl jsem se co jsem potřeboval,takže parádka,to je dlouhá doba co jsem někomu okomentoval vizitku taky tě nezmam.. a nemám proti tebe vůbec nic ![]() ![]() ![]() Sloučené 26.07.2020 14:03: Čau jožo, vizitka pěkná a stručná, změnil bych barvu nebo aspoň odstín té modré, blbě se to čte. Jinak gl hlavně v životě. Peace ahoj. děkuji. barvu určitě změním. děkuji ti. taky ti přeji všechno nej do života i do SP... Sloučené 26.07.2020 14:06: cau starky ty si legenda velka pohde typek nech sa ddari v zivote aj na sp starky cau nevím jestli to je na mě.. jestli ano tak mě překvapilo že si někdo mysli že sem legenda ![]() Upravil jozoo dňa 26.07.2020 14:06 |
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
6 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí
5 HlasovNechodím na akce